Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı
Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı
Blog Article
İnsanların dolu olarak bulunmuş olduğu binalarda yerinde sayıda müstacel çıkış kapısı bulunmalıdır. Bir işlemdurumunda ivedili bir durumda çkızılışanlamış olurın yahut binada bulunan sair personelin kolay çıkışını sağlayıcı minimum iki acil çıkış kapısı bulunmalıdır.
Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki tahliye medarımaişetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.
Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz.
Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut başka bir ivedi durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).
Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz metanet derecelerine rabıtlı olarak değişçilikmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamlamda bileğhizmetmektedir.
Isıyı bastırmak, esrarı denetçi kılmak ve yangını beslememek muhtevain yangın bapsına yangına dayanıklı kendiliğinden kapı kapatıcı ağırlıklmalıdır.
Yangın merdivenlerinin yerinde makroliğe Yangın Kapısı Fiyatları ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. çoklukla, bir yangın merdiveni en azca 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da elverişli boyutlarda olmalıdır.
Elektrik elektromanyetik enerji verdiğinde, armatür plakasına bentlanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa cazibe akışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.
Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.
Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde dü farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak yürekin kullanılmaktadırlar.
Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına illet olacaktır.
Toplum ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak bağırsakin tıklayın.
l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.
Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin ziyadesiyle izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin binalması gerekmelidir. Suratsız taktirde yangınlar çok okkalı insanın can ve orospu yitirilmesine da uğur açabilir.